Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Om oss

                                                                                                                                        

klara                                                 

 

Reisen mot det som i dag er KLARA starter allerede i 1990 – en spennende reise bestående av ulike konsepter og forskjellige navn. En reise som har gitt oss verdifull kunnskap om det norske- og skandinaviske motelandskapet.  

Men historien om navnet KLARA blir først en realitet i 2006, da åpnet vi vår første klesbutikk med nytt navn! KLARA-butikken i Porsgrunn blir startskuddet for vår suksess, og i dag har vi over 100.000 fornøyde kunder årlig. Vi er stolte over å oppleve en positiv utvikling i et tøft motemarked. I tillegg til vår nettbutikk er vi i dag totalt åtte KLARA-butikker i Norge! Og siden 2006 har vi gradvis blitt en viktig aktør i det norske motebildet, og en populær butikk med klesmerker som er blitt godt mottatt av våre kunder.   

Vi har et stort sortiment og bredt utvalg av danske, samt noen tyske og svenske merkevarer. Og vi har et svært godt samarbeid med alle våre dyktige leverandører. Sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi hver dag for at vi skal levere et unikt og tilpasset utvalg av klær til alle våre KLARA-butikker.

 

Her finner du oss:

Tønsberg: FOYN Senteret

Oslo:Lørenskog Storsenter

Larvik: AMFI Larvik

Porsgrunn: Hovenga Senteret

Skien: Herkules Senteret

Bø: Bø Senteret

Stord: Bytunet Senteret

Hønefoss: Kuben, Kong Ringsgt 13

 

De som ikke har anledning til å besøke en av våre butikker kan enkelt og trygt handle i vår nettbutikk. Enten du handler i en av våre butikker eller i vår nettbutikk, skal våre kunder alltid føle seg ivaretatt og oppleve god service.

Vi er stolte over å være en butikk med et stort utvalg, og med noen av de mest kjente og populære klesmerkene. Hos oss finner du en perfekt passform som er tilpasset din kropp – vi skal være en butikk for alle! KLARA er trendy og casual, med ulike stilarter og tilbehør for en hver smak. Gjennom hele året tar vi inn nye kolleksjoner og nyheter – fornyelse og variasjon er nøkkelen til fornøyde kunder! 

Vår visjon er kvalitet og ekspertise – kom innom oss, eller besøk vår nettbutikk i dag og opplev vårt unike sortiment og bli inspirert til en god handel. Alle som besøker en av våre butikker skal oppleve en hyggelig atmosfære. Våre ansatte yter god service og hos KLARA har naturligvis kunden alltid rett!

Vi elsker jobben vår og vi er så glad for alle som er med på vår reise – velkommen inn i vår verden!

 

KONTAKT NETTBUTIKKEN:

KLARA Nettbutikk/Netmore AS

Fossveien 1

3512 Hønefoss

Tlf. 32123232

Epost: nettbutikk@klara.no

Org. 919602384

 

Åpningstider kundeservice nettbutikk:

Telefon:

           Mandag til fredag kl 9-15 Lørdag og Søndag stengt

           Alle henvendelse besvares så rask som mulig og senest innen 48 timer.

 

Følg oss på FB 

 KLARA.no er sertifisert via Trygg E-handel  for din trygghet når du handler hos oss.