Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Om Personvern og "Cookies"

Informasjon om informasjonskapsler / "cookies"

Dette er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker vår (og de fleste andre) nettsider. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan du selv administrere om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Informasjonskapsler fra førstetilbydere som opprettes av nettstedet du besøker.
  • Informasjonskapsler fra tredjeparter av nettsiden du besøker, som f.eks annonser eller bilder som hentes fra andre nettsider.

Ikke alle informasjonskapsler er dårlige. De kan bidra til en bedre brukeropplevelse ved å ta vare på nøkkelopplysninger om dine preferanser, som f.eks ved å huske valgene du har gjort i et nettsted slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden. Informasjonskapsler kan samtidig inneholde opplysninger om din lokasjon, valgene du har gjort på nettsiden og andre opplysninger som brukes for statistiske formål.

Klara.no bruker informasjonskapsler i henhold til Google Analytics for å føre statistikk om brukeraktivitet på nettsiden. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Dette samtykker du til når du klikker "Ok for ar akseptere bruk av cookies/informasjonskapsler" når du besøker vår side første gang.Slik administerer du bruken av informasjonskapsler/cookies;

Slik administerer du bruken av informasjonskapsler / "cookies":

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler / cookies, følg stegene for din nettleser, se eksempler her for de 2 meste brukte nettlesere;

Klikk her hvis du bruker Internet Explorer

Om du bruker en annen nettleser enn disse 2 så finner du alltid info om dette på hjemmesiden på til den pågjeldende nettleser.

 

Personvern:

Netmore AS, er på vegne av nettbutikken KLARA.no og alle KLARA butikker, ansvarlig for de personopplysningene du som kunde oppgir til oss. Denne informasjonen blir behandlet i samsvar med Personopplysningsloven og retting og sletting i henhold til §27 og §28 i denne loven.

Når du bestiller hos oss, oppgir du feks navn, adresse, mobil nr. og e-postadresse. Dette er nødvendig informasjon som vi trenger for å kunne levere deg det du bestiller via transportøren vi har valgt, samt  for å kunne kontakte deg om eventuellle forhold som vedrører bestillingen din. Av myndighetene er vi dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell reklamasjon/returhåndtering.

Påmelding til nyhetsbrev, SMS kampanjer olign. håndteres til enhver tid ihenhold til gjeldende regler i personopplysningsloven.

Netmore AS/ klara.no hverken selger eller bytter personopplysninger til tredjepart.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at personopplysningene dine vil bli videreført til KLARNA som håndtere våre betalinger, se www.klarna.no for detaljer, eller ser her for Informasjonen KLARNA henter

Det er IKKE tillatt å foreta bestillinger i en annen persons navn, med mindre dette på forhånd er avtalt med mottaker. eller om du er under 18 år.  I tilfeller hvor mottaker ikke kjenner til bestillingen, vil dette bli ansett som forsøk på svindel. Vi vil politianmelde falske bestillinger og svindelforsøk.